Grootste blunder op een date

Wat kunnen mensen soms heel erg zijn. Ik ben een vrouw van 45 Jaar en ben op een dating site waar oudere mannen op zoek zijn naar een date.Ik kreeg heel wat berichten van mannen boven de vijfenzestig jaar. Ik werd heel erg nieuwsgierig, omdat ik nooit eerder een relatie met een oudere man heb gehad. Ik werd gevleid door de berichten van Henk. Hij vertelde aan mij dat hij heel romantisch is en ik kon dat echt duidelijk merken. Ik wilde Henk meemaken.

Elke dag contact

Henk stuurde mij een bericht zodra hij waker was. Henk vertelde mij dat hij ook de hele dag aan mij denkt. Hij zei aan mij dat hij ook heel blij is met mij. Ik vertelde mijn vriendin over mijn romantische oude vriend die mij hoofd op hol brengt.Henk vertelde aan mij dat hij op zijn zestigste zijn laatste zoon kreeg.Ik vroeg hem hou oud de moeder van zijn zoon is hij zei aan mij dat ze dertig jaar oud was toen hun zoon werd geboren. Henk vertelt ook aan mij dat hij altijd verliefd werd op vrouwen die jonger zijn dan hem.Ik vroeg hem waarom hij zei aan mij dat hij zich jonger voelt met een jonge dame in een relatie.Henk wil graag een date met mij maar om eerlijk te zijn. Ik durfde geen afspraak met hem te maken.

Onze afspraak

We maakten en afspraak voor vrijdag avond om elkaar te ontmoeten. Henk zei aan mij dat hij elke vragen aan mij wil stellen voordat we elkaar ontmoeten. Ik zei aan hem dat ik klaar ben op zijn vragen te beantwoorden.Henk vroeg aan mij als ik van kussen hou.Hij vroeg aan mij als ik grote of kleine borsten heb. Hij vroeg ook aan mij wat ik graag wil hebben dat een man voor mijn doet op mijn eerste date.Ik zei aan hem dat ik heel veel van kussen hou. Ik stuurde een foto van mijn blote borsten voor hem dus mocht hij zelf zeggen wat hij ervan vind. Henk zei aan mij dat hij mijn borsten aantrekkelijk vind en dat hij zeker van ze zal genieten. Henk zei aan mij dat de borsten van mij de borsten ze waarnaar hij allang uit keek lekker groot en vol.Hij zei ook aan mij dat hij wil genieten van mijn borsten. Ik vroeg aan Henk als hij de maat van mijn bh cup kon schatten.Henk kon mijn de maat goed schatten hij zei dat het maat 82E is en dat was het precies. Ik wilde graag door hem verwend worden op de eerste date. Henk zei aan mij dat ik mij daarover niet druk hoef te maken. Henk zei aan mij dat hij een kamer gereserveerd heeft. Ik was echt verrast.Voordat we naar de kamer gingen dronken we een lekkere wijn in de kroeg. Tot mijn verbazing zag ik hem te knikkebollen.Ik riep hem maar hij deed alsof hij bij was na enkele minuten zat hij weer te knikkebollen. Ik schaamde mij rot. Ik riep hem en ik vroeg hem om hem thuis af te zetten. Het is de grootste blunder die ik heb meegemaakt met een man die zoveel opschepte.De avond was helemaal verpest van Henk ik had echt iet anders van hem verwacht.

 

Leave a Reply